About Us

Schildersafari Botswana 2020 met WildLife Artist Renso Tamse

In september 2022 verzorgt Renso Tamse een exclusieve achtdaagse schildersafari. De locatie is het prachtige Koro River Tented Camp aan de Limpopo rivier in het magistrale Tuli Block in Botswana. Een gebied dat bekend staat om de aanwezigheid van de grote katten, hyena’s, grote kuddes olifanten en een rijk vogelleven.

Koro River Camp Edits-155.jpg

Schildersafari Botswana 2022

Je verblijft 7 dagen – 6 nachten in het Koro River Camp, waarbij je dagelijks een begeleide tekensessie krijgt, je maakt wandelsafari’s naar de nabijgelegen rivier en bos, game drives overdag en ’s nachts met eventueel een sleepout onder de sterren in de bush bij een waterplaats. Je krijgt een exclusieve trip naar een rock art locatie die niet voor andere bezoekers toegankelijk is, je ontdekt de schoonheid van de baobabs, observeert van dichtbij een hyena den, en je kunt ook vanuit je eigen deck bij je luxe tent schilderen. De hele dag is de main dining area met bar-lounge-wijnkelder-bibliotheek tent tot je beschikking.

 

Je vliegt op Johannesburg en wordt vandaar met een luxe busje naar Koro River Camp vervoerd, een prachtige tocht van ongeveer 5 uur en het begin van het avontuur in Afrika.

 

Prijs voor de Renso Tamse Schilder Safari is: vanaf € 3,720 per persoon single use en vanaf € 2,970 per persoon bij sharing. Inclusief transfers van en naar Johannesburg, full board, alle activiteiten en begeleiding.

Exclusief vliegtickets en eventuele PCR testen Er is een partner safariprogramma vanuit de lodge beschikbaar.

​​​

NB: Alle winst van deze Schilder Safari gaat naar de Nederlandse Stichting Timbo Afrika, ter ondersteuning van het opzetten van lokale wildlife corridors en het oplossen van het human-wildlife conflict.

Koro River Camp klik hier voor de voorpret-> Koro River Camp

Safari.jpg
safari2.jpg
safari3.jpg

Het Team

Inschrijven voor de Schildersafari Botswana 2022

BEDANKT VOOR DE AANMELDING! Wanneer de exacte datum bekend is ontvangt u een mail van mij met all informatie!